Топлоизолация

Повишаването на енергийната ефективност на вашето жилище, офис, вила, търговски или промишлен обект е едно от най-добрите решения, което може да вземе всеки собственик на имот. Качественото и съвестно монтиране на различните видове топлоизолация със сигурност ще ви се отплати с намаляване на разходите за отопление през зимата и климатизация през лятото и ще оптимизира вашия комфорт.

Фирма С.А. Билд предлага вътрешно и външно полагане на топлоизолация на помещения от всякакъв вид, цялостно или частично саниране на апартаменти, къщи, търговски и промишлени обекти. Разполагаме с необходимия опит и оборудване за извършване на този вид дейност по всички възможни способи.

Предлагаме монтаж на експандиран пенополистирол ( EPS), екстродиран пенополистирол ( XPS), каменна вата, графитна топлоизолация ( NEOPOR BASF), като използваме материали на утвърдени производители на нашия пазар. Фирмата предлага и извършване на всички видове мазилки след полагането на топлоизолацията - варо-циментова мазилка, силиконова мазилка, полимерна мазилка, силикатна мазилка и др.

Вашата топлоизолация – с 5 годишна гаранция от нас!