Мазилки и шпакловки

Фирмата предлага на своите клиенти извършване на всички видове вътрешни и външни мазилки и шпакловки. Нашите специалисти са с дългогодишен опит в извършването на този вид дейности. От изключително значение за безупречния вид на вашите помещения е подготовката за полагането на избраната от вас боя, латекс или мазилка.
Доверете се на нашият екип, който ще превърне вашите стени и тавани в една съвършена повърхност и идеална основа за нанасянето на избраната от вас мазилка, боя или тапет. Полагането на декоративна мазилка е не само модерно интериорно решение. Тя се отличава с устойчивост, екологичност на материалите и e подходяща за всеки тип помещение както във вашия дом, така и във вила, офис или търговски обект.

С А. Билд предлага изпълнение на всички видове външни мазилки по фасади на жилищни блокове, еднофамилни къщи или търговски обекти:

  • минерална мазилка;
  • варо-циментова мазилка;
  • пръскана мазилка;
  • силикатна мазилка;
  • силиконова мазилка; 

Kакто и разнообразни  декоративни интериорни мазилки с различни стилови ефекти - метални отблясъци, перлени мазилки,  със старинен, античен, мраморен, матов или кадифен ефект. Различните съвременни мазилки се отличават със здравина, устойчивост на надраскване, имат водоотблъскващи свойства, съставки против плесен и пр., но всички те са миещи се и са изключително удобни за поддръжка. Всичко това ги прави изключително подходящи за решаване и задоволяване на вашите интериорни потребности.

Гаранция за вашия ремонт - 5 години!