Хидроизолация

Фирма С.А. Билд извършва монтаж на висококачествени хидроизолационни системи на покриви, открити тераси, подове, на строителни конструкции, влажни помещения, фундаменти и пр. Качественото полагане на този вид изолации е от съществено значение за удължаване полезния живот на вашият имот.

На пазар има голямо разнообразие от хидроизолационни системи и материали. С.А. Билд си партнира с производители с утвърдени имена и гарантирано качество на продуктите  като “Sika Bulgaria”, “Изомат Гърция”, “Изола-Петров”, “Vimatec”, “Изомакс” и др. Нашият екип е на разположение за консултация относно най-подходящия вид, материал и метод на полагане на хидроизолация според особеностите на всеки ремонт и индивидуалните потребности на всеки клиент.

Качественият ремонт на вашият покрив, открита тераса или друго помещение, основи и стени е от изключително значение за комфорта във вашия имот, тъй  като са пряко изложени на променливите атмосферни влияния. За това е от голямо значение редовно да се правят огледи за състоянието им и при необходимост да се извършва ремонт. Полагането на качествена хидроизолация ще предотврати появата на течове, влага по стените и таваните, мухъл, евентуално повреждане на външната и вътрешната мазилка.

Гаранция за вашия ремонт - 10 години!