Гипсокартон

С. А. Билд предлага изграждане и монтаж на всякакви конструкции от гипсокартон, както и различни видове окачени тавани. Използването на гипсокартон в строителството и ремонтните дейности е изключително модерен и конвенционален способ. Безброй са неговите предимства, като се започне от ниската цена на материалите и се стигне до разнообразието от приложения на гипсокартона, лесния монтаж и разбира се лесното постигане на безупречен краен резултат.

Гипсокартонът сьществува в няколко разновидности - обикновен, влагоустойчив и пожароустойчив гипсокартон, които намират широко приложение в строителството и ремонтите на само на жилища, но и на офиси, търговски и обществени обекти, както и в промишлеността. Гипсокартонът се монтира изключително бързо и лесно върху конструкции от метални профили или се лепи директно върху повърхностите, ако те позволяват, със специални лепила. Гипсокартонът се използва предимно за изграждане на преградни интерирони стени, декоративни елементи, за предстенни обшивки, окачени таван от гипсокартон, които могат да са с нестандартна форма и др.

Освен монтаж на окачен таван от гипсокартон, фирмата предлага и други видове, каквито са растерните или ламелните окачени тавани. Окаченият таван е един лесен, много добър  и модерен начин за преобразяване на таван на вашето помещение. Намира приложение не само в дома, но и в офисни, търговски, обществени или производствени помещения. Използва се за изравняване на повърхности или пък за придаване на модерна визия, чрез разнообразни форми на тавана, а също така от чисто практична гледна точка за прекарване на различни ел. или овк. комуникации, изграждане на вградено осветление.

Гаранция за вашия ремонт - 5 години!